Bezpečné a komfortní koupání i sprchování

 

Vana je symbolem komfortního koupání, avšak různé životní situace to mohou změnit v nepohodlnou součást života. Naše jedinečné řešení Vám umožní vytvořit komfortní bezbariérovou vanu z vaší původní vany bez porušení původních obkladů, bez nutnosti bourání a zdlouhavých stavebních procesů a umožnit plnohodnotné používání Vaší staré vany.

Dveře lze instalovat do všech druhů van v každé koupelně, kdekoli na Slovensku. Proces instalování dveří do Vaší vany trvá pouze jeden den, bez většího množství odpadu a narušení chodu domácnosti.

Jak to probíhá?

Měření

První krok při objednávce dveří do Vaší vany je zaměření velikosti dvířek a určení pozice. To vše udělá náš vyškolený technický personál. V případě dotazů nebo pro zaměření nás můžete kontaktovat pomocí formuláře, e-mailem nebo telefonicky +420 739 616 228.

Kalkulace

Po zaměření a konzultaci Vám na místě sdělíme konečnou částku za provedení dle náročnosti montáže a typu dvířek. Schválení cenové nabídky a zaplacení zálohy, jsou pokynem pro zahájení výroby dveří. Po finalizaci a odzkoušení vodotěsnosti dveří vyšleme k Vám pracovníka, který namontuje dveře (celý proces trvá obvykle 3-5 týdnů od objednávky).

Instalace

Objednané dveře Vám do vaší vany nainstaluje náš vyškolený technik bez porušení obkladů během jednoho dne. Práce probíhají bez většího množství odpadu či hluku. Vaši vanu s dveřmi můžete začít používat již po 24 hodinách od dokončení prací.

Často kladené otázky

Samotná instalace dvířek trvá 4-6 hodin, dle náročností umístění dvířek a umístění vany v koupelně.

Do všech van, které jsou dostupné na trhu, ať už se jedná do plechové, litinové, akrylátové, umělé, či dřevěné.

Bez jakýchkoliv problémů a těžkostí je instalace proveditelná.

NE! Krom výřezu pro umístění dvířek. Námi nabízená instalace dvířek do vany, je skutečně velmi šetrná k okolí umístění dvířek do vany a nedochází k porušení původního obkladu, nebo k jinému poškození okolo vany.

Vanu již se zabudovanými dvířky je možné použit až po uplynutí 24 hodin od ukončení instalace.

Vanu po dohodě nainstalujeme a následně osadíme dvířka.

Čelo vany může být dodatečně řešeno několika způsoby jako například: stavební zabudování a následné natření zvoleným barevným odstínem. Možnost stavebně zabudovat a čelo vany obložit zvoleným obkladem. Použitím takzvaných dibondových hliníkových tabulí v různých barevných provedeních. A mnohá jiná řešení dle možností ve Vaší koupelně.

Ano! Jsme zároveň ruční výrobce van s dvířky přímo v Čadci (SK). Na vanu je stejná záruka, jako na dvířka 5 let a její montáž u Vás doma taktéž provedeme. Více informací najdete na www.seniorvana.cz

Z větší části ano. Náš technik Vám přímo na místě sdělí, jestli je to možné.

Výroba dveří a následná montáž je zpravidla provedena během 3-5 týdnů od podepsání objednávky a zaplacení zálohy.

Ano, poplatek činí 1.500,-Kč. Tento poplatek, v případě provedení, se odečte při závěrečném vyučtování za dílo.

Kontaktujte nás za účelem objednání si prohlídky vany s následnou cenovou nabídkou.

Ne, taková možnost není, protože dveře i způsob montáže jsou patentovány. Montáž může provádět pouze certifikovaný vyškolený personál. Díky tomu můžeme zaručit bezvadné fungování vany a dvířek.

Ano. Vanu si můžete bez obav napustit do plna.

Můžeme Vám dodatečně namontovat madla, vanové zástěny, protismykové podložky a jiné možnosti na dotaz.

Samozřejmě. Na námi nainstalovaná dvířka do vany, nebo na vany s dvířky, umíme zabezpečit po celou dobu životnosti náhradní panty, kličky a v neposlední řadě i těsnění.

Těsnění je nasunuté v rámu dveří, jeho jednoduchý systém uchycení umožňuje v případě nutnosti bez problémovou výměnu za nové. Žádné lepení, nebo lisování.

Jak už jsme se zmínili. Na dvířka do vany, nebo vanu s dvířky poskytujeme záruku v délce 5 let. Po této době však nepřicházíte o náš servis, či dostupnost náhradních dílů po celou dobu životnosti dvířek – vany.

Záruka 5 let

Na dvířka do vany a kompletní instalaci se vztahuje záruka až 5 let! Samozřejmě po uplynutí záruky nepřicházíte o servis či dostupnost náhradních dílů. Naše společnost garantuje dostupnost náhradních dílů minimálně po dobu životnosti dvířek a rovněž možnost kompletního servisu po uplynutí záruky! I přesto, že jsou každé dveře vyrobeny na míru umíme jejich jednotlivé komponenty vyrobit opětovně za účelem náhrady poškozených.